Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Πολύβιος-Αρκαδικός 44-42(Παιδικό)

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με ένταση ,νεύρα και αγωνία με τελικό νικητή τον Πολύβιο με 44-42 μέσα στην Μεγαλόποληη ΑΕΜ προκρίθηκε στην επόμενη φάση .Ένα παιχνίδι που μόνο εννέα παίκτες σκόραραν , τέσσερις από την ΑΕΜ και πέντε από τον Αρκαδικό . Το παιχνίδι καθόλη την διάρκεια πήγαινε πόντο πόντοχωρις καμία ομάδα να ξεφύγει πάνω από τέσσερις πόντους διαφορά ενώ ήταν συνεχής η ενναλαγή στο προβάδισμα από τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό της έντασης του παιχνιδιού είναι ότι ο προπονητής του Πολύβιου Κ. Τσατσουλής λογόφερε σε ένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου με τον βοηθό προπονητή της ομάδας
του Αρκαδικού Τσαμακλή Β. με αποτέλεσμα δικαίως να χρεωθούν και οι δύο με τεχνική ποινή.
Στο 29ο λεπτό ο προπονητής της ΑΕΜ χρεώθηκε με δεύτερη τεχνική με αποτέλεσμα να μείνει ο Πολύβιος στον πάγκο να εκτελούν χρέη προπονητή ο πρόεδρος της ομάδας Μανιάτης Δ. και ο έφορος του παιδικού Πανταζής Π.. Παρότι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 26-29 υπέρ του Αρκαδικού τελικά ο Πολύβιος πήρε την νίκη παλικαρίσια με 44-42 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση .
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κουρουνιώτης ο οποίος με τις κρίσιμες βολές που έβαλε στο τέλος κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι ενώ βοήθησαν οι Ηλιόπουλος και Κούτρης.
Από τους φιλοξενούμενους καλύτεροι οι Πετσούνη και Σούρλας.
Τα δεκάλεπτα 10-10,17-17,26-29,44-42
ΑΕΜ (Τσατσουλής) : Τσατσουλής 2, Κούτρης 10 (2) ,Κουρουνιώτης 16, Μαγκαφάς , Χαλκιάς , Πανταζής , Ηλιόπουλος 16 , Γιαννάκης .
Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος) : Γκρίτζας 9(1) , Χαραλαμπόπουλος 2 , Σκριμιζέας 4 , Σούρλας Π. 10 , Πετσούνης 17(2) , Νεζερίτης , Σούρλας Β. , Μπέλιος , Σκλήφας

Δεν υπάρχουν σχόλια: